SAMSUN / ALAÇAM - Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural okulumuzu ziyaret ederek plaket sundular.

Ock

Kızlan ortaokulundan gelen öğrencilerimize okulumuz ve bölümler tanıtıldı.

Ara

İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında kız ve erkek voleybol takımımız büyük başarı elde etti.

Kas

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesine Teknik gezi düzenlendi.

Kas

Uzun süredir temizlenmeyen Bilgisayar kasaları Bilişim Teknolojileri Alan öğrencileri tarafından temizleniyor.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ÜN aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünü okulumuz Atatürkçü Düşünce kulübünün yapmış olduğu program ile andık.

Ekm

29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNCE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine ilçe sağlık müdürlüğü personelince hijyen ve sağlıklı beslenme eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı seçimi çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda  sene başı Okul Aile Birliği  ve Veli toplantısı yapıldı.