SAMSUN / ALAÇAM - Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Uzun süredir temizlenmeyen Bilgisayar kasaları Bilişim Teknolojileri Alan öğrencileri tarafından temizleniyor.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ÜN aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünü okulumuz Atatürkçü Düşünce kulübünün yapmış olduğu program ile andık.

Ekm

29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNCE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine ilçe sağlık müdürlüğü personelince hijyen ve sağlıklı beslenme eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı seçimi çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda  sene başı Okul Aile Birliği  ve Veli toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuz rehberlik alan servisi ile SEN İSTE YETER KANSER ÇEKER  gider projesi tanıtıldı.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli Birlik Günü öğretmen ve öğrencilerimizin büyük katılımı ile kutlandı.

Eyl

Okulumuz Samsun Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarafından Aşure günü etkinliği gerçekleştirildi.

Eyl

Samsun Alaçam Kaymakamlığı, Okulumuz Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi  , Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile  "Ahilik Haftası" kutlamaları kapsamında Ahilik Haftası kutlandı.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmıştır.