SAMSUN / ALAÇAM - Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Alaçam Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman alanı öğretmen ve öğrencileri vergi haftası kutlamaları için ilçemiz sokaklarında ‘’TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’ adlı projeyi gerçekleştirdiler.

Mrt

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam MYO ile Alaçam Şehit Erdal BOLAT Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında “LİSE & ÜNİVERSİTE EL ELE-GENÇLİKTEN GELECEĞE’’ projesi kapsamında "Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Şbt

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Karadeniz 4. Kitap Fuarını 22 Şubat 2018 tarihinde ziyaret ettik

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü tarafından organize edilen yangın tatbikatı gerçekleştirildi.